rubenwebsite12

EFT Emotional Freedom Techniques

In ons onderbewuste zitten allerlei angsten, onverwerkte conflicten en tegenstrijdige beperkende overtuigingen. Ze bezorgen ons stress, maken ons (chronisch) ziek, moe, depressief, zetten ons onder druk, zorgen voor fysieke pijn en innerlijke verdeeldheid of saboteren ons om datgene te bereiken wat we echt graag willen. In onze cultuur zijn we afgedwaald van onze gevoelens en ons “innerlijk kompas”.
We hebben geleerd om te gehoorzamen aan autoriteiten en regels buiten ons. Eigen behoeften en onaangename gevoelens moesten we verdringen.
Elke ziel heeft echter zijn eigen wijsheid en verlangens. Diep binnenin weten we vaak wel waar het wringt en wat er nodig is om harmonie in onszelf en de omringende wereld te vinden.
Maar vaak zit er ook angst om het eigen pad te volgen.
EFT is een energetische techniek waarbij oude onverwerkte conflicten en beperkende overtuigingen op emotioneel-energetisch niveau werkelijk losgelaten kunnen worden.
Door met je vingertoppen op bepaalde meridiaanpunten te tikken, activeren we ons eigen energiesysteem, waardoor spanningen kunnen oplossen en er meer helderheid komt over wat jij wilt en dat ook gaat doen.
Tijdens het tikken focussen we mentaal en emotioneel op een stressvolle gebeurtenis, een emotie, een symptoom of een overtuiging.
Hierdoor kun je oude ballast loslaten en jezelf en de wereld weer in vrijheid tegemoet treden. je komt in contact met wie je werkelijk bent.

annemarie