healing en lichtwerk

Ik heb een vierjarige opleiding gedaan tot lichtwerker.
Ik ben mij bewust van mijn donkere kanten en weet dat ik op aarde dit alles achter mij wil laten. Voor mij is bewust leven van essentieel belang. Meditatie, yoga, breathwork, course of miracles zijn dagelijks terugkerende zaken. In een gesprek of een healing kunnen we samen kijken wat je diepere verlangen is op het spirituele pad. Zelf je antwoord vinden geeft de beste garantie voor het pad, dat je gaat bewandelen. Ik kan met je mee kijken en richting geven.

Eckhart Tolle:
Many people who are going through the early stages of the awakening process are no longer certain what their outer purpose is. What drives the world no longer drives them. Seeing the madness of our civilization so clearly, they feel somewhat alienated from the culture around them. Some feel that they inhabit a no-mans’s-land between two worlds. They are no longer run by the ego, yet the arising awareness has not yet become fully integrated into their lives. Inner and outer purpose have not merged.

annemarie