rubenwebsite13

tantra en pelvic floor release

Vanuit mijn ervaring als bekkenfysiotherapeut ( tot 2018) kan ik met aanvullende technieken uit rebalance, tantra en haptotherapie een mix bieden om meer bewustzijn in het bekken gebied te verkrijgen. Hierdoor krijg je de keuze om de bekkenbodem te ontspannen en te openen als het voor jou veilig en gewenst is. Hierbij is het ook mogelijk om trauma’s uit het verleden te verwerken en een plek te geven.

Hier volgt het gedicht van Marashinksky

Ik zal je strelen met schoonheid
Die je ogen laat dansen van geluk
Ik zal je verleiden met geuren
Die je neus drenken in genot
Ik laat je watertanden
Tot je tong siddert en beeft
Ik zal je strelen met geluid
Tot het zindert en zingt in je oor
Ik zal je lichaam beroeren
Met watervalmuziek
En je schoonheid tooien met
Gouden armbanden en honing en parfum
En als je alles hebt ervaren
Als al je zintuigen aan bod zijn geweest
Als je geest van de sterren op goddelijke wijze verbonden is
Met je lichaam van de aarde
Dan weet je wat sensualiteit is

annemarie